skip to Main Content

Menu

Staat er nog iets bij wat jullie missen, een bar of wellicht een stampot? Wij maken de lekkerste gerechten op aanvraag.

Meat Burger 

De klassieke ambachtelijke burger van 100% duurzaam rundvlees, een huisgemaakte saus geserveerd op een desem broodje van de bakker.

Veggie Burger

Onze veggie burger van soya & tarwe zit vol vitaminen en hoogwaardige eiwitten, geserveerd op een desem broodje van de bakker.

Meat Kroket

De scharrel rundvlees kroket is bereid met vlees van koeien die grazen in natuurgebieden. Natural bounty!

Kipsaté

De scharrel kip saté is bereid met vlees van verse uitloopkippen. De kipsaté is gemarineerd en word geserveerd met satésaus, gebakken uitjes en kroepoek.

Bittergarnituur

Verschillende gefrituurde warme hapjes
Bitterballen, Bamihapjes, mini kaassoufflé’s
Mini frikandellen, Mini gehaktballetjes, Kipnuggets. 

De grote kip snackpan

Zes verschillende gemarineerde warme kip hapjes met heerlijk saté. piri piri en zoetzure saus. Een aanwinst voor elk feestje.

Verse friet in de schil

Zo van het land! met een volle en romige mayonaise. Onze friet komt zo van het land en is speciaal ontwikkeld en geselecteerd op smaak. Het feest kan beginnen. En de schil met extra vitamine en smaak wordt vanzelfsprekend meegefrituurd! Dus gezonder en lekkerder!

Stokbrood met kruidenboter en brie

Heerlijke verse stokbrood met kruidenboter en brie.

Italiaans buffet

Een uitgebreid buffet met verschillende kazen, verschillende olijven en Italiaanse worsten. Zongedroogde tomaatjes en heerlijke stokjes met cherrytomaatjes en mozzarella.

Huisgemaakte pasta’s

Pasta Arrabiata

Verse huisgemaakte pasta De saus bestaat uit een tomatensaus met verse pepers en verschillende Italiaanse kruiden geserveerd met Parmezaanse kaas en rucola en een overheerlijke rijke salade

Pasta Bolognese

Verse huisgemaakte pasta met Bolognesesaus. Deze saus is een ware klassieker bestaande uit tomatensaus en rundergehakt. De pasta wordt geserveerd met Parmezaanse kaas en rucola eneen overheerlijke rijke salade

Pasta Pesto-roomsaus

Verse huisgemaakte pasta met een saus bestaande uit pesto en roomsaus en pepers. Een ware must taste voor elke pasta liefhebber. De pasta wordt geserveerd met Parmezaanse kaas en rucola en een overheerlijke rijke salade.

Pasta met geflambeerde Parmezaanse Kaas

Pasta geflambeerd in truffelolie op een echte Parmezaanse kaas.  
Deze pasta is een werkelijke lust voor het oog. Onze normale pasta’s zijn lekker, maar wilt je nog meer luxe? De pasta in truffelolie wordt en word geflambeerd op een grote Parmezaanse kaas. De pasta wordt geserveerd met een overheerlijke rijke Italiaanse salade.

Salades

Italiaanse salade

De klassieker onder de Italiaanse salades met gemengde sla cherry-tomaatjes, komkommer, geroosterde paprika met een klassieke dressing en gebakken pijnboonpitjes.

Griekse salade

De klassieker onder de Italiaanse salades met cherry-tomaatjes, komkommer, geroosterde paprika en pijnboonpitjes.