Over Mr Fresco

In onze glimmende foodtrucks en bars bereiden wij de lekkerste gerechten en drankjes aan om uw feestje compleet te maken!

Een feestje bouwen daar hoort lekker eten bij.

Dit doen wij altijd met een grote glimlach op ons gezicht. Met onze mooie foodtrucks en indoor bars maken wij er altijd een feest van. Het gaat namelijk niet alleen om lekker eten, maar om de beleving. Onze bezoekers ervaren zo het hippe en gezellige gevoel van een foodtruck, met de kwaliteit en versheid van een professionele keuken.

 

Onze foodtrucks en Bars

Airstream

Deze glimmende verschijning is onze allround foodtruck en is van alle gemakken voorzien en daarom inzetbaar voor al onze gerechten.

The Bar

Airstream

Een lekker koud of warm drankje op uw evenement? Dan raden we deze mooie airstream aan, hij voorzien van een biertap waardoor we vanuit de foodtruck zo een koud biertje voor u kunnen schenken! Ook kunnen wij vanuit deze truck het naar u gekozen menu serveren.

The BBQ Airstream 

 Uit deze originele geïmporteerde airstream uit Amerika, zit een ingebouwde grill en houtskool gestookte oven waardoor uw hamburger op de meest lekkere manier word bereid. Vanuit deze foodtruck kunnen wij ook ons hele menu serveren.

 

We hebben zowel cocktail als bier en wijnbarren

SCHOOLBUS

Deze mooie bus is geïmporteerd uit Amerika. Met deze gave schoolbus kunnen we al onze gerechten en dranken serveren. 

 

Selectie van onze PARTNERS

Is er interesse voor Mr Fresco opgewekt?

Vraag offerte aan